Creatieve expressie, een meditatieve en verbindende reis naar binnen

Wil je ontdekken wat kunstzinnige expressie (beeldend werken) voor jou kan betekenen? Het is mijn passie en missie om jou te laten voelen hoe het je kan ondersteunen om jouw eigen levenspad te gaan. Het pad dat jou steeds meer in balans brengt, meer in jouw flow en naar de kern van wie jij in essentie bent. Zodat je je kunt laten zien in al jouw kleuren en kwaliteiten.

Door je kunstzinnig uit te drukken maak je een reis naar binnen. Een reis die je in contact brengt met wat daar leeft. Je raakt zo diepe innerlijke lagen die weer in het licht mogen komen. Je wordt je bewust van patronen die je in de weg kunnen zitten. Daardoor kun je verandering inzetten. Je komt dichter bij je kern, bij wie jij in wezen bent. Je heelt jezelf.

Als begeleider van dit proces werk ik vanuit mijn hart en mijn gevoel, met mijn handen. Zo blijf ik in de flow en sluit ik aan op wat ik intuïtief voel dat nodig is. Ik beweeg mee met de stroom, geef advies waar gevraagd en houd afstand waar nodig. Ik vraag je steeds een beetje meer buiten je comfortzone te gaan, daar ontstaan de mooiste ideeën en inzichten. Ik werk vanuit intuïtie, vertrouwen, verbinding, veiligheid en compassie. Je bent welkom met alles wat er is. meer informatie >>

Marcelle Niland

marcelle@creatiefvanuithethart.nl

© 2021 - 2024 creatiefvanuithethart.nl