Volwassenen, jongeren en kinderen

- Je bent van harte welkom bij een workshop of cursus bij mij thuis (groepen van maximaal 6 personen). Kijk hier voor op de agenda

- Ook op afspraak ben je welkom met een eigen groepje; met vriendinnen, collega’s, met je familie, moeders met dochters , opa’s en oma’s met kleinkinderen etc. Het werkt verrassend verbindend en is een heerlijke bezigheid om samen te ondernemen. Ook maximaal 6 personen.

- Dat kan ook op locatie: Ben je met meer of wil je dit graag bij jou thuis en/of heb je een mooie ruimte ter beschikking die groot genoeg is? Nodig me uit bij  jou voor een unieke workshop op maat! (minimaal 6 personen, afhankelijk van het thema kan ik zeggen hoe groot de groep maximaal kan zijn).

- Zoek je een unieke invulling voor een  kinderfeestje voor (basis)scholieren? Ook dat is mogelijk bij jou thuis/ op jouw locatie.

- Vind je het te spannend in een groep? Dan is een individuele afspraak ook mogelijk. Het is een bevrijdende, meditatieve manier om in je creatiekracht te komen. meer informatie >>

Voor scholen en organisaties

Een unieke lesochtend, themadag, teamuitje, workshop, of naschoolse activiteit: ik word op vele plekken ingehuurd om op maat een fijne creatieve tijd samen te verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden, je krijgt altijd een plan op maat. Betaalbaar, uniek en professioneel. meer informatie >>

Materialen 

Ik werk met veel verschillende materialen, aquarelverf, acrylverf, allerlei soorten potloden, pennen, stiften en markers, afbeeldingen, stempels, verschillende soorten (gedessineerd) papier, tijdschriften, bladmuziek, pagina's uit oude boeken, wol, materialen die ik vind in de natuur.

Daarbij werk ik vaak zonder penselen, met de vingers en andere tools om mee te kunnen schilderen. 

Wil jij met mij samenwerken?

Geef jij zelf worskhops (in een ander veld) en/of heb je een mooie locatie en zie je een kans om een co-creatie aan te gaan?

Daar word ik blij van dus neem alsjeblieft contact op!

Marcelle Niland

marcelle@creatiefvanuithethart.nl

© 2021 - 2024 creatiefvanuithethart.nl