Onder de enthousiaste en aanmoedigende begeleiding van Marcelle kon ik me vrijmaken van m’n “witte papier vrees” en durfde ik m’n creativiteit de vrije loop te geven. Het gaf me vertrouwen dat ook ik iets te creëren heb, dat ik ook kan tekenen, schilderen en vormgeven.

Karolien


Ik heb genoten van je workshop Art Journaling. Het is heerlijk om lekker creatief bezig te zijn, iets waar ik me vaak niet genoeg tijd voor gun. Je geeft de workshop op een rustige warme manier, met alle ruimte om het te doen zoals jijzelf graag wilt. En wat heb je enorm veel mooie materialen om mee te werken. Voelt als een kind in een snoepwinkel. Heel veel succes met al je mooie ondernemersavonturen!

Petra


Het is leuk want jij doet veel verschillende dingen. Ik vond het superleuk, vooral het scheuren. Ik vond het een top dag, geweldige ideeën! Ik vond het superleuk. Vooral omdat ik niet echt kan tekenen maar dat wat jij doet kan iedereen.

Reacties van leerlingen van 11 jaar


Ik heb bij Marcelle een paar creatieve workshops gevolgd. Spelen met ecoline en aquarelverf. Workshops die uitnodigen om uit je hoofd en met je handen bezig te zijn. Het is lang geleden dat ik  penselen in mijn handen heb gehad. Terug naar mijn kindertijd. Marcelle start de workshop met een 'land' moment zodat je volledig vanuit je hart aan de workshop kunt beginnen. Een aanrader om zo een middag/dag er helemaal uit te zijn en nieuwe energie op te doen.😊

Dank je wel Marcelle! 

Daphne


Ik heb bij Marcelle een rainstick gemaakt. Per handeling gaf ze goed aan wat de bedoeling was. Toen de bakken met leertjes, veertjes, kralen en schelpjes op tafel kwamen, begon voor mij de pret pas echt goed.  Het versieren van de rainstick vond ik dan ook het leukst. Zeker toen ik het eindresultaat zag. Ik heb ontzettend genoten en plezier gehad met Marcelle en ze was duidelijk in haar uitleg en helpen en had ruim voldoende materialen om mee te werken. Onder het genot van wat lekkers en een kopje thee was het ronduit een heerlijke dag. 

Karina

Zo vrij gelaten. Fijn dat je van tevoren keuzes in materialen hebt gemaakt. Lekker kunnen 'pielen' binnen de kaders.

Sylvia


Een hele middag mezelf ondergedompeld aan de creatietafel bij Marcelle. Wat een heerlijkheid. Terwijl wij thee en lekkers kregen gaf Marcelle uitleg over de inkt en de diverse soorten technieken. Dan mochten we kiezen welk papierformaat we wilden gebruiken en daar gingen we. Er ontstonden mooie gesprekken en mooie kunstwerken. Het was super relaxed en ontspannen. Ik had nog nooit met ecoline gewerkt maar was zeker tevreden met het resultaat. Zeker een aanrader. 

Yvonne


Fijn om zo lekker vrij te mogen klooien.

Turid


Je viel samen met wat je doet en brengt. Fijn dat je aangeeft dat het niet mooi hoeft te worden. Je liefde is helemaal uitgewerkt in je materialen.

Josée


Ik vond het vandaag heel leuk. We hebben echt super veel geknutseld en het was super leuk. Ik heb geverfd, gekleurd, geschreven en we hadden hele leuke dingetjes om op te plakken zoals bladmuziek en stickers. Ik heb een hele leuke dag gehad en de juf was ook heel aardig en ze heeft me heel veel dingen over knutselen en tekenen geleerd. Bijvoorbeeld dat knutselen en tekenen niet alleen gaat om netheid. Het gaat om plezier en vrijheid. Je moet gewoon maken wat je voelt. Kunst kan je je vrij in voelen.

Jennifer uit groep 7


Evenwichtige kaders, sturing en vrijheid. Je faciliteert met rust en dat is prachtig.

Jojo

Marcelle Niland

marcelle@creatiefvanuithethart.nl

© 2021 - 2024 creatiefvanuithethart.nl